Jobba med mig? 

Vem är egentligen Jag?

Linn Joge Erinder heter jag. Kommer i grunden från lilla staden Söderköping i Östergötland. Bott på landet som ung men drömde mig till scenen med filmer som Cabaret, Phantom of the opera och Chicago. Alltid dragits till musikal och teater. Tvingade mig själv lära mig tvärflöjt, även fast jag ville lära mig bas, för att kunna komma in i musikklass. Och på det spåret fortsatte det med musikalinriktat gymnasium, Kulturama osv. Min största hobby blev mitt jobb och jag har aldrig ångrat en enda cell jag har dedikerat till det. 

Med det har jag en hög arbetsmoral, van att lägga många långa timmar och ge 100 %. Pendlar ofta mellan jobb då jag tycker det är värt att lägga tiden för att jobb för mig är viktigt och kul! 

Hur jobbar jag?

Innan har jag gått Calle flygare där jag fick lära mig hur viktig närvaron är. En teknik jag tycker om att använda i impro och text, är maisner. Att det handlar om partnern/motspelaren. Om det så är kollega eller publiken. Vad de känner och hur de blir påverkade. Att använda texten för att förmedla en vilja eller mål. Make your partner look good. 

Clown är också ett bra medel i närvaro och en teknik som jag tycker hjälper i mycket. Tydligheten, riktning och att jobba med kroppen. Jobbade mycket med det på Balettakademin i Göteborg. Även fast en inte spelar en faktiskt clown tycker jag att det är nån slags grund till just Tydligheten. Att saker och ting inte blir flaxigt. 

Så är du intresserad av följande...

 - Kanske en fullblodad showartist eller skådespelerska i din nästa uppsättning?  

- En sångerska på bröllop, dop, begravning?

- Modell till din photo-shoot? 

 -Varför inte en värd eller hjälp till ditt event?

Och såklart allt där emellan? Kolla in fliken kontakt